Škoda Tour 2012 - Výlety

100 - Škoda Auto Kvasiny, pivovar Rychnov n.Kn.

Celodenní výletŠkoda Auto

Škoda Autohttp://www.skoda-auto.cz/ - Exkurze do pobočného závodu v Kvasinách, kde se seznámíte s výrobou (montáží) vozů Škoda přímo ve výrobních halách.

Rychnov n.KnWiki – V době oběda bude v Rychnově n.Kn. volný čas, kdy se každý bude moci projít po městě a zvolit si oběd dle vlastního vkusu

Pivovarhttp://www.pivovarrychnov.cz/ – Po obědě následovat bude prohlídka Městského Podorlického pivovaru Rychnov n.Kn včetně ochutnávky výrobků

Škoda Auto Kvasiny   Škoda Auto Kvasiny            pivovar Rychnov n.Kn.   pivovar    pivovar Rychnov n.Kn.


Hospital Kuks200 – Kuks, Josefov

Celodenní výlet

Kukshttp://www.hospital-kuks.cz/ – Hlavní prohlídkový okruh Vás zavede do vnitřních prostor kukského špitálu, mj. do bývalého hlavního nemocničního sálu, kostela nejsv. Trojice, sakristie nebo barokní lékárny U granátového jablka. Na modelu kukského údolí poznáte historii tohoto unikátního barokního komplexu. Prohlídka trvá cca 55‑65 min.

V šesti místnostech Českého farmaceutického muzea poznáte vývoj lékáren od baroka do 20. století. Expozice přibližuje i další odvětví farmacie: výzkum, laboratorní i tovární výrobu a kontrolu léčiv a přípravků, farmaceutický velkoobchod, školství, vojenskou farmacii.

V průběhu prohlídek je povoleno fotografování a filmování jen po předchozí úhradě stanovených poplatků. Prohlídka trvá cca 25‑35 min.

Hospital Kuks   Hospital Kuks   Hospital Kuks   Hospital Kuks   Lékárna   Lékárna

pevnost JosefovOběd – Vzhledem k omezeným možnostem stravování v místech prohlídek (Kuks, Josefov) zájemcům nabízíme zprostředkování oběda v restauraci.

Josefovhttp://www.pevnostjosefov.cz/ – Pevnost Josefov byla založena v roce 1780 rakouským císařem Josefem II. Navrhl ji a také zpočátku řídil její stavbu francouzský inženýr Claude Benoit Chevalier de St. Luis Duhamel de Querlonde. Pevnost byla dokončena již v roce 1787 a tak mohla začít plnit svoji úlohu.

Jejím hlavním úkolem bylo bránit severní hranice rakouské říše proti Pruskému království. Pevnost měla i svá další využití. Byla vlastně obrovskou zbrojnicí, skladištěm střelného prachu, zásob jídla a v neposlední řadě také poskytovala bezpečné ubytování vojákům i civilistům.

Pevnost Josefov   pevnost Josefov   Pevnost Josefov   Pevnost Josefov   Pevnost Josefov


300 - Offroad Safari Dvůr Králové

Off-road SafariOdpolední a večerní výlet pro skupinu 10 osob, večeře je součástí (nahrazuje večeři v hotelu)

Offroadhttp://www.zoodvurkralove.cz/ – Jízda terénním safarivozem v doprovodu zkušeného průvodce přímo mezi volnými zvířaty. Uvidíte stáda antilop, zeber, žiraf a pakoňů, ale i lvy a gepardy. To vše jako v africké savaně. Jízda trvá přibližně 50 minut

Večeře – Po prohlídce safari pro vás bude připravena stylová africká večeře v Restauraci U Lemura (započtena v ceně výletu).

Dárek – Dárkový balíček ze ZOO s DVD o zvířatech a s plyšovou hračkou.

Safari   Safari   Safari   Safari   Safari


Večerní Safari400 - večerní Safari Dvůr Králové

Večerní výlet, odjezd po večeři v cca 19 hodin

Safarihttp://www.zoodvurkralove.cz/ – Projížďka po setmění evokuje za vlahých letních večerů pocit návštěvy skutečné africké přírody. Nabízíme vám tak nejlevnější výlet do Afriky. Inspirací byly večerní projížďky po národních parcích Kalahari a Kruger National Park v Jižní Africe.

V průběhu 50minutové jízdy autobusem kolem výběhů a Africkým safari přímo mezi zvířaty uvidíte více než 600 afrických zvířat v 50 druzích

V ceně je zahrnuta i zastávka s venkovním grilováním u nosorožců

Safari   Safari   Safari   Safari   Safari 


Sněžka500 - pěší výlet  - hřeben Krkonoš (Sněžka)

Společný pěší výlet po hřebenech Krkonoš. Trasa bude zvolena podle počtu a fyzické zdatnosti zájemců. Případné náklady si bude hradit každý účastník sám.

Krkonoše   Krkonoše   Krkonoše   Krkonoše