Škoda Tour 2021 - zrušeno

 

Vážení přátelé značky Škoda,

máme za sebou více než rok plánování a organizace naší Škoda Tour 2021. V normální době je právě čas rozeslat přihlášky. Bohužel po pečlivém zvážení a zvážení všech možností jsme dospěli k rozhodnutí, že v současné době nejasností a rizik v plánování společenských akcí nemá smysl dále v přípravách pokračovat. Po konzultaci se zástupci Autoklubu Škoda z ČR a některými dalšími členy Škoda Tour Councilu s těžkým srdcem oznamujeme, že Škoda Tour 2021 je zrušena!

O našich důvodech:
Očekáváme, že velká část účastníků se kvůli nakaze koronavirem nebude ochotno se setkání účastnit, nelze pravidelné setkání uspořádat obvyklým způsobem a kvalitou. Smlouvy a výdaje na organizaci jsou navíc uzavírány předem, což není možné v souvislosti s aktuálními omezeními. Mohlo by to znamenat finanční nevýhodu pro účastníka i pro nás. Nikdo neví, jak se vše bude vyvíjet, zda budou mít zahraniční účastníci povolen vstup do země, zda bude vůbec možné otevřít hotely. Rozhodli jsme se raději dříve než projekt skončí katastrofou, zatáhnout za záchrannou brzdu.

Po konzultaci s ostatními účastníky councilu probereme, jak bude moci naše setkání pokračovat. O výsledcích a naší dohodě budeme všechny zájemce průběžně informovat. 

Přejeme všem pevné zdraví a těšíme se na setkání s Vámi.

Mnoho pozdravů všem ze Zwickau

Jens Wille
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.